Final i Agria Rallylydnad Cup - Stängd för anmälan

Tillsammans med Agria Djurförsäkringar har Sveriges Hundungdom en nystartad rallycup för ungdomar. Under året har det arrangerats uttagningstävlingar runt om i Sverige. Cupen avslutas nu med en final på Stockholm Hundmässa, för de ungdomar som har kvalificerat sig. Cupens syfte är att sporra ungdomar att börja och sedan fortsätta tävla i sporten, både nybörjare och erfarna tävlande är välkomna. Agria Rallylydnad Cup är en inofficiell tävling men följer de bestämmelser som gäller för rallylydnadstävlingar.

  • Öppen klass

  •  

  •  

  •  

Jag är uppflyttad, men kan inte anmäla mig till den nya klassen?

Du anger själv vilken klass dina hundar tävlar i på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Jag ser inga knappar för att anmäla mig, vad är fel?

För att kunna anmäla en hund måste du ange att hunden tävlar i respektive klass. Detta görs på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Du måste även ha minst en förare på ditt konto ör att kunna anmäla dig.

Varför visas en tävling som är stängd för anmälan?

En tävling som är stängd för anmälan finns med i listan för att du ska hitta information om tävlingen på ett enkelt sätt, exempelvis PM och kontaktinformation till arrangören.

I vissa fall kan även efteranmälan tas emot, kontakta arrangören för att undersöka om den möjligheten ges. Notera att de flesta arrangörer inte tar emot efteranmälningar eftersom det innebär stort merarbete i planeringen och genomförandet av tävlingen.