Officiell tavling - Stängd för anmälan

Tidigare år har vi kunnat ha den här lydnadstävlingen i Dogorama Hundsporthall, men tyvärr kommer det inte bli så i år. Istället har vi fått tillgång till "Älvenäshallen", som ligger på Älvenäs i Vålberg, precis vid E18 (Älvenäsvägen 111). Denna hall är en del av ett industrihotell som nu under vintern bland annat används till hundträning. På golvet finns en konstgräsmatta inlagd som fungerar mycket bra att träna hund på. Lokalen är inte uppvärmd utan kommer vara kylig om det är kallt utomhus, så vi rekommenderar att man har varma kläder med sig. I lokalen finns en uppvärmd barack med tillgång till toalett. Man bör även ta med sig rena skor (inomhusskor) att använda på konstgräsmattan för att vi ska kunna hålla den så ren som möjligt. Vi kommer även att låta löptikar starta, men de ska då ha tikskydd på sig under programmet. Värmning av hundarna kommer att behöva göras utomhus, men "nästa startande ekipage" kommer att beredas plats inomhus för att få möjlighet att bekanta sig med miljön för den som vill. Hör gärna av dig om du har några funderingar!

  • Startklass

  • Lydnadsklass 1

  • Lydnadsklass 2

  • Lydnadsklass 3

Jag är uppflyttad, men kan inte anmäla mig till den nya klassen?

Du anger själv vilken klass dina hundar tävlar i på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Jag ser inga knappar för att anmäla mig, vad är fel?

För att kunna anmäla en hund måste du ange att hunden tävlar i respektive klass. Detta görs på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Du måste även ha minst en förare på ditt konto ör att kunna anmäla dig.

Varför visas en tävling som är stängd för anmälan?

En tävling som är stängd för anmälan finns med i listan för att du ska hitta information om tävlingen på ett enkelt sätt, exempelvis PM och kontaktinformation till arrangören.

I vissa fall kan även efteranmälan tas emot, kontakta arrangören för att undersöka om den möjligheten ges. Notera att de flesta arrangörer inte tar emot efteranmälningar eftersom det innebär stort merarbete i planeringen och genomförandet av tävlingen.