Officiell Sök Lkl-Ekl - Stängd för anmälan

Covid-19 anpassningar på Bro-Håbo BK arrangemang från och med 1 juni 2020 Detta gör att vi kommer behöva begränsa antalet startande på vissa av våra arrangemang och önskar att ni, om möjligt inte har med någon publik. BHBK följer som SBK, riktlinjerna från FHM. Detta innebär att vi uppmärksammar alla våra deltagare att följa dessa riktlinjer: Inte åka på några onödiga resor (du får själv avgöra vad som anses onödiga resor) Stanna hemma även om du bara känner dig lite förkyld. Person i riskgrupp uppmanas att inte deltaga Mer info kring arrangemang se resp. arrangemangs inbjudan

  • Sök appellklass

  • Sök lägre klass

  • Sök högre klass

  • Sök elitklass

Jag är uppflyttad, men kan inte anmäla mig till den nya klassen?

Du anger själv vilken klass dina hundar tävlar i på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Jag ser inga knappar för att anmäla mig, vad är fel?

För att kunna anmäla en hund måste du ange att hunden tävlar i respektive klass. Detta görs på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Du måste även ha minst en förare på ditt konto ör att kunna anmäla dig.

Varför visas en tävling som är stängd för anmälan?

En tävling som är stängd för anmälan finns med i listan för att du ska hitta information om tävlingen på ett enkelt sätt, exempelvis PM och kontaktinformation till arrangören.

I vissa fall kan även efteranmälan tas emot, kontakta arrangören för att undersöka om den möjligheten ges. Notera att de flesta arrangörer inte tar emot efteranmälningar eftersom det innebär stort merarbete i planeringen och genomförandet av tävlingen.